Maassilo Rotterdam
2018

Collaboration with spatial designer Jorien Soeterik.

Competition entry for Maassilo: Je kan het dak op! (unbuilt).
The Maassilo in Rotterdam is an old grain factory converted into event space. Their wish was to extend the club on the 10th floor with a commercially interesting skybox that they could rent out for events. They were also looking for a concept to develop the gigantic rooftops of the building.

Our idea was to make it into a restaurant that could also be used to cater events. A new glass elevator on the outside of the building would bring visitors to the top floor and the roof. On the roof we would add Europe's first edge coaster, a spectacular ride in a rotating roller coaster train along the roof line.


© Jorien Soeterik 


© Loui Meeuwissen 


© Jorien Soeterik 


© Loui Meeuwissen 


© Loui Meeuwissen 


© Jorien Soeterik 


© Jorien Soeterik